ABC Learning

Web platforma namijenjena online provođenju teoretskog dijela osposobljavanja, edukacije i testiranja radnika.

Aplikacija je dostupna sa bilo kojeg računala ili mobitela od 0-24, sedam dana u tjednu, bez ograničenja broja polaznika osposobljavanja ili edukacije.

Na taj način smo u mogućnosti u kratkom vremenu napraviti potrebna osposobljavanja radnika bez obzira na lokaciju rada, odnosno mjesto stanovanja radnika.

Platforma je dostupna na svim uređajima i jedini uvjet je da imate pristup internetu.

Ovim načinom vrijeme osposobljavanje radnika za obavljanje poslova se višestruko smanjuje.

ABC Cloud

Omogućava pohranu dokumentacije iz područja zaštite na radu i zaštite od požara.

Prednosti usluge ABC Cloud su:

  • Sigurnost podataka
  • Jednostavno upravljanje
  • Dostupnost podataka

ABC Nadzor

Stručnjak zaštite na radu mora imati stručnu neovisnost, mora pružati stručnu pomoć poslodavcu (ovlaštenicima poslodavca za zaštitu na radu) te radnicima (povjerenicima radnika za zaštitu na radu), mora donositi odluke u vezi struke i za njih snositi odgovornost, mora profesionalnim, stručnim i odgovornim radom „štititi” poslodavca kao odgovornu osobu za zaštitu na radu, mora brinuti o sigurnosti i zaštiti radnika, provoditi učinkovit unutarnji nadzor i poduzimati potrebne mjere te mora surađivati sa svim organizacijskim jedinicama i vanjskim dionicima.

Upravo iz tog razloga razvili smo web platformu namijenjenu stručnjacima zaštite na radu kako bi unaprijedili provedbu “Unutarnjeg nadzora nad provedbom mjera zaštite na radu”.

Putem platforme ABC Nadzor svim klijentima nudimo dodatnu uslugu koja će pomoći u vođenju i praćenju svih provedenih nadzora uz učinkovitu i brzu primjenu potrebnih mjera.

ABC Sadržaj

SAZNAJTE VIŠE