Particle STRUČNI ČLANCI Svakodnevno za Vas objavljujemo stručne članke iz područja zaštite na radu i zaštite od požara KONTAKTIRAJTE NAS Slider pozadinske boje
ABC Sadržaj2020-09-26T12:37:43+02:00

ABC Sadržaj

U svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima našeg poslovanja. Naši stručnjaci zaštite na radu i zaštite od požara svakodnevno pišu stručne članke i odgovaraju na Vaša pitanja.

SADRŽAJ IZ PODRUČJA ZAŠTITE NA RADU

Cilj zaštite na radu je sigurnost na radnom mjestu kao koncept koji odgovorne osobe moraju kontrolirati putem prepoznatih opasnosti, štetnosti i napora na radnom mjestu.

ZAŠTITA NA RADU

Zdravlje i sigurnost na radnom mjestu upućuju na pravo svakog zaposlenika, bez obzira na djelatnost poslodavca, da svoj svakodnevni posao i aktivnosti obavljaju u sigurnom okruženju.

SAZNAJTE VIŠE

SADRŽAJ IZ PODRUČJA ZAŠTITE OD POŽARA

Zaštita od požara uključuje one mjere koje su namijenjene sprječavanju zapaljenja i nekontroliranog požara, odnosno mjere koje se koriste za ograničavanje razvoja i učinaka požara nakon što požar započne.

zaštita od požara

Zaštita od požara uključuje mjere koje se planiraju tijekom izgradnje objekata ili provode u već postojećim građevinama, kao i mjere i postupke za koje se osposobljavaju korisnici tih objekata.

SAZNAJTE VIŠE

SADRŽAJ IZ PODRUČJA Ex INSTALACIJA I UREĐAJA

„Opasno područje - Ex zona“ definirano je kao područje u kojem atmosfera sadrži ili može sadržavati zapaljive ili eksplozivne plinove, prašinu ili paru u dovoljnim količinama za trenutni nastanak požara ili eksplozije.

Ex INSTALACIJE I UREĐAJI

Razvrstavanje opasnih područja trebalo bi provesti kao sastavni dio procjenjivanja rizika za prepoznavanje mjesta (ili područja) na kojima postoji potreba kontrole mogućeg zapaljenja (opasna mjesta).

SAZNAJTE VIŠE

Procjenjivanje rizika i otklanjanje uočenih rizika

Važne smjernice za izradu procjene rizika (područje zaštite na radu), su prvenstveno točna identificiranja potencijalnih opasnosti, štetnosti i napora na radu i u vezi s radom koje koristimo za procjenjivanje [...]

Pregled i ispitivanje radne opreme

Pregled i ispitivanje radne opreme definiran je temeljem važećeg Pravilnika o pregledu i ispitivanju radne opreme. Pregled radne opreme je vizualno utvrđivanje funkcionalnosti rada radne opreme na način da [...]

ABC Learning

SAZNAJTE VIŠE

Abeceda Zaštite

Najbolji izbor za zaštitu.

Kontaktirajte nas

  • Križna cesta 18, 10000 Zagreb
  • Korzo 30, 51000 Rijeka
  • +385 1 5803 – 711
  • +385 91 2277 – 083
  • zastita@zastita.eu
Go to Top