ABECEDA ZAŠTITE

Visoki standardi kojih se s ponosom pridržavamo postavilo nas je u poziciju jedne od vodećih tvrtki koje se bave pružanjem usluga tehničkih ispitivanja i analize. Kako bi udovoljili potrebama i željama klijenta u domeni ponuđenih usluga, na raspolaganju imamo stručan i visoko educiran tim djelatnika, najsuvremenija informatička rješenja i pouzdane/profesionalne uređaje i opremu. Beskompromisni smo u predanosti zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika, naših kooperanata, naših klijenata i zajednice općenito. Neprestano ćemo nastojati unaprijediti svoje procese, pokazati vodstvo i promicati sveobuhvatnu sigurnost na radu.

Nastojimo postići najviši standard zdravstvenih i sigurnosnih performansi u svim uslugama i radnim aktivnostima s kojima se svakodnevno susreće prilikom rada sa svojim strankama i poslovnim partnerima.

Hvalimo inovativnost u našem pristupu projektima, ali postavljamo granice na kvalitetu i sigurnost.

Učinkovito upravljanje zdravljem i sigurnošću, bitan je i integralan dio u cjelokupnom poslovanju tvrtke i uspjehu svih koji su ikada surađivali sa nama.

ABC OVLAŠTENJA

Kvaliteta kojom mjerimo i određujemo ukupnu uspješnost u svojem području djelovanja je usmjerenost na potrebe poslovnih partnera i njihovo zadovoljstvo obavljenim poslom, pouzdanost kao i sveobuhvatnost potrebne usluge.

REFERENTNA LISTA

ABC Usluge

SAZNAJTE VIŠE