ABECEDA ZAŠTITE

Visoki standardi kojih se s ponosom pridržavamo postavilo nas je u poziciju jedne od vodećih tvrtki koje se bave pružanjem usluga tehničkih ispitivanja i analize. Mi smo tvrtka koja je specijalizirana za sve poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i ispitivanja Ex instalacija i uređaja. Kako bi udovoljili potrebama i željama klijenta u domeni ponuđenih usluga, na raspolaganju imamo stručan i visoko osposobljen tim djelatnika, najsuvremenija tehnička i informatička rješenja i pouzdane/profesionalne uređaje i opremu. Beskompromisni smo u predanosti zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika, naših kooperanata, naših klijenata i zajednice općenito. Neprestano ćemo nastojati unaprijediti svoje procese, pokazati vodstvo i promicati sveobuhvatnu sigurnost na radu.

Nastojimo postići najviši standard zdravstvenih i sigurnosnih performansi u svim uslugama i radnim aktivnostima s kojima se svakodnevno susrećemo prilikom rada sa svojim strankama i poslovnim partnerima.

Vrijednosti na kojima temeljimo naš dosadašnji uspjeh su stručnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata što nas svrstava među vodeće tvrtke ovlaštene za poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i ispitivanja Ex instalacija i uređaja. U svom radu težimo biti najbolji, nastojimo predstavljati standard i biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima našeg poslovanja.

Učinkovito upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu, bitan je i integralan dio u cjelokupnom poslovanju tvrtke i uspjehu svih koji su ikada surađivali sa nama.

ABC OVLAŠTENJA

Abeceda zaštite raspolaže sljedećim ovlaštenjima za poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i ispitivanja Ex instalacija i uređaja:

REFERENTNA LISTA

ABC Usluge

SAZNAJTE VIŠE