O nama

Kako bi udovoljili potrebama i željama klijenta u domeni ponuđenih usluga, na raspolaganju imamo stručan i visoko osposobljen tim djelatnika, najsuvremenija tehnička i informatička rješenja i pouzdane/profesionalne uređaje i opremu. Beskompromisni smo u predanosti zdravlju i sigurnosti naših zaposlenika, naših kooperanata, naših klijenata i zajednice općenito. Neprestano ćemo nastojati unaprijediti svoje procese, pokazati vodstvo i promicati zaštitu na radu i zaštitu od požara, odnosno sveobuhvatnu sigurnost na radu.

Nastojimo postići najviši standard zdravstvenih i sigurnosnih performansi u svim uslugama i radnim aktivnostima s kojima se svakodnevno susrećemo prilikom rada sa svojim strankama i poslovnim partnerima.

što čini zaštitu na radu
Mjere zaštite na radu​

Vrijednosti na kojima temeljimo naš dosadašnji uspjeh su stručnost, uslužnost, povjerenje, inovativnost, ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata što nas svrstava među vodeće tvrtke ovlaštene za poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i ispitivanja Ex instalacija i uređaja. U svom radu težimo biti najbolji, nastojimo predstavljati standard i biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima našeg poslovanja.

Učinkovito upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu, bitan je i integralan dio u cjelokupnom poslovanju tvrtke i uspjehu svih koji su ikada surađivali sa nama.

0 +

godina

iskustva

0 +

vrhunskih

stručnjaka

0 +

zadovoljnih

klijenata

ABC ovlaštenja

Abeceda zaštite raspolaže sljedećim ovlaštenjima za poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara i ispitivanja Ex instalacija i uređaja:
Ovisno o vrsti stabilnog sustava za gašenje požara, mogu biti prisutni i drugi elementi, poput generatora pjene, generatora plina, uređaja za sprečavanje povratne vatre, uređaja za automatsko isključivanje struje itd.

Referentna lista

ABC usluge

Zaštita na radu je pojam koji se koristi u svijetu za sve aktivnosti i mjere koje se poduzimaju kako bi se osigurala sigurnost i zdravlje radnika na radnom mjestu. Ova definicija obuhvaća sve aspekte radne okoline, uključujući opasnosti, rizike i štetne utjecaje koji se mogu pojaviti na radnom mjestu.

Zaštita od požara obuhvaća skup mjera, opreme i postupaka koji su usmjereni na smanjenje rizika od nastanka požara, te na sprječavanje širenja požara i smanjenje štete koju požar može uzrokovati. To uključuje niz aktivnosti koje se provode kako bi se osigurala sigurnost ljudi.

Uz pridržavanje navedenih tehničkih uvjeta i zakonskih propisa, važno je voditi računa o kvaliteti proizvoda, kvalitetnoj usluzi, kao i o promociji trgovine kako bi se privukli kupci i ostvario uspješan poslovni rezultat.